Meistä

Tarinamme

Toimimme koko Uudellamaalla sekä Kanta-Hämeessä

T:mi Jarmo Partanen on vuonna 1989 perustettu rakentamisen monitoimiyritys. Pääasiassa työtehtävämme koostuvat kirvesmiehen töistä, niin remontti- kuin rakennusprojekteissakin.
Olemme luotettava ja vastuuntuntoinen yritys ja hoidamme työn huolellisesta suunnittelusta aina tarkkaan ja viimeisteltyyn lopputulokseen asti, asiakkaan toiveita noudattaen. Kaikista toteuttamistamme remonteista on mahdollisuus saada kotitalousvähennys, joka kannattaa käyttää hyväkseen.

Yrityksemme toimialueena on koko Uusimaa ja Kanta-Häme, liikumme toki tarvittaessa pidemmällekin. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme ja siitä miten voimme olla remontissasi apuna!

Mitä tarjoamme?

Olemme toteuttaneet kokonaisten asuntojen muutos- ja saneeraustöitä sekä uudiskohteita jo kohta 30 vuoden ajan. Toimitamme kohteen halutessanne avaimet käteen -toimituksena, jolloin teidän ei tarvitse itse huolehtia remontin etenemisestä. Asiakas on meillä aina mukana kohteen suunnittelussa ja toteutuksen aikana tehtävissä ratkaisuissa, joten kohteen valmistuttua ei tule ikäviä yllätyksiä.

Tarjoamme palvelua koko Uudellamaalla

Soita tai ota yhteyttä lomakkeellamme

OTA YHTEYTTÄ

Tmi Jarmo Partanen

0400 421 362

jarmo@j-partanen.fi

tmi-jarmo-partanen (1)